Kas 2017
Süreç Yaklaşımı Eğitimi

İTÜ Kalite Koordinatörlüğünden Süreç Yaklaşımı Eğitimi
Kas 07, 2017

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖK) tarafından 2017 Yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Programına dâhil edilmiş olan Üniversitemiz, kalite ile ilgili eğitim çalışmalarına devam ediyor.

İTÜ Kalite Koordinatörlüğü tarafından Üniversitemiz idari personeline “Süreç Yaklaşımı Eğitimi" verildi.

31-ekim-kys-toplantısı (2)

Uygulamalı eğitimlere geçildi

Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitimlere Üniversitemiz idari personeli katıldı. İTÜ İşletme Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden Öğr. Gör. Dr. Bülent Cerit ve Doç. Dr. Başar Öztayşi tarafından katılımcılara öncelikle Üniversitemiz bünyesinde yürütülen Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları anlatıldı. Eğitimde süreç kavramı ve ilgili temel unsurlarından bahsedildi ve süreç yönetimi ile organizasyon yapısı hakkında bilgi verildi. Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarında önem teşkil eden süreç analiz ve geliştirme aşamaları detaylı şekilde aktarıldı. Katılımcılara ayrıca bir sürecin nasıl hazırlanacağı uygulamalı olarak gösterildi.

31-ekim-kys-toplantısı (3)

Üniversitemizdeki süreç yaklaşımı eğitimlerine atölye çalışmalarıyla devam edilecek.

Haber ve Fotoğraflar: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi